Arrangementen

Maak fietsen nog leuker

OP DE STEP:

Steptocht in Breda:
Tocht van 1,5 uur door en rond historisch Breda, inclusief stephuur en routekaart .
(vanaf 8 personen, vanaf € 12,50 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

Steppuzzeltocht in Breda:
Step 1,5 uur in en rond het centrum van Breda inclusief stephuur en een route met raadsels die u Breda beter doen leren kennen.
(vanaf 8 personen, vanaf € 14,00 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

Stepkroegentocht in Breda:
Tocht van 2,5 uur door Bourgondisch Breda inclusief 4 consumpties p.p., stephuur, onder begeleiding van een gids.
Tijdens deze tocht, vertrekkend vanaf de Haven Breda, laat ik u op de step markante gebouwen en plekjes in en rond het centrum van Breda zien. Onderweg bezoeken we vier karakteristieke cafés.Bij één van de cafés wordt ook een schaalborrelhapjes geserveerd.
Na het vierde drankje steppen we weer terug naar de Haven en sluiten we dit programma weer af.
(vanaf 8 personen, v.a. € 34,95 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

Steptocht in Haagse Beemden, Breda:
Ontdek het groene hart van de Haagse Beemden en de oude historie van deze relatief jonge woonwijk op de step. U start bij brasserie ’t Archief met koffie en appelgebak, inclusief stephuur en routebeschrijving.
(vanaf 4 personen, vanaf € 12,50 p.p., ook mogelijk op de fiets of tandem)
Reserveer hier uw arrangement.

OP DE FIETS/TANDEM:

Fietstocht op de fiets of tandem: 
Fiets en ontdek Breda aan de hand van een originele fietstocht, inclusief fietshuur. Keuze uit een waterroute of een natuurroute.
Op verzoek ook in andere steden mogelijk.
(vanaf 4 personen, vanaf € 13,50 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

Speurtocht op de fiets of tandem:
Fiets en ontdek Breda aan de hand van een originele speurtocht, inclusief fietshuur.
Op verzoek ook in andere steden mogelijk.
(vanaf 8 personen, vanaf € 14,50 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

Van Gogh-fietsarrangement:
Een veelal groene fietsroute  van 38 km door het gebied waar Van Gogh veel inspiratie op deed voor zijn meesterwerken inclusief het dorp Zundert waar hij geboren is. Onderweg kunt u stoppen en genieten van de heerlijke typische Nederlandse hapjes die u mee krijgt bij de start in Breda. Ook drankjes zitten in het arrangement inbegrepen, net als de Nederlandse fiets en een routebeschrijving en bij minder weer een poncho. Aangezien het arrangement 6 uur duurt, is er ook tijd onderweg voor een bezoek aan het Van Goghhuis, het geboortehuis van de schilder, in Zundert.
Per persoon betaalt u € 21,95 met een gewone fiets of tandem en € 32,95 met een e-bike.
Reserveer hier uw arrangement.

Extra:
Picknick op de fiets of op de tandem:
Ontdek op de fiets of tandem het mooie groen in en om Breda, en geniet tussendoor van de lekkernijen uit de picknickmand. Keuze uit een gevulde lunch- of borrelmand, inclusief fietsen of tandems en een route,
(vanaf 6 personen, vanaf € 34,50 p.p.)
Reserveer hier uw arrangement.

OP DE MTB:

Nog nooit eerder op een mountainbike (MTB) gezeten of lijkt het u nog eng? Wij helpen graag beginners om op te stappen en enthousiast te worden voor deze stoere, razend populaire tak van wielersport. Na een kort introductieverhaal gaan we met moderne, goed onderhouden MTB’s en goede helmen op pad door de bossen.  Onderweg wachten we regelmatig op elkaar en wisselen we van posities zodat niet altijd dezelfden voorop of achteraan rijden.  Ook voor de innerlijke mens onderweg kunnen wij zorgen met repen/gels en bidons (met of zonder vulling). Ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje!
Een mountainbikeclinic van 2 uur kunnen wij al verzorgen vanaf € 75,00 p.p. inclusief fietshuur, begeleiding, helm en bidon.
Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om alles te bespreken.

OP DE RACEFIETS:

Altijd al eens op een racefiets willen leren rijden? Net als uw grote voorbeeld een berg willen leren beklimmen of juist die sprint leren trekken zoals de sprintkanonnen op TV?
Graag leren wij u om om te gaan met een racefiets. Een kort theorieverhaal, afstellen van de fiets en de weg op. Al onze moderne aluminium racefietsen zijn voorzien van een draadloze fietscomputer, tasje met reparatiesetje, fietspomp en een bidon. U krijgt daarnaast voor uw veiligheid een fietsbril en fietshelm in bruikleen. Ook voor de innerlijke mens onderweg kunnen wij zorgen met repen/gels. Ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje!
De racefietsclinic van 2 uur is te boeken vanaf 2 personen en vanaf € 95,00 per persoon inclusief fietshuur, begeleiding, helm en bidon.
Wilt u meer informatie of reserveren, vul dan ons  contactformulier in en wij zullen u benaderen.

OP DE FATBIKE:

In samenwerking met  partnerbedrijf GibbonSport bieden we nu ook een clinic FAT-bike rijden aan.
Waar je met de mountainbike blijft steken in het duinzand, trap je met de FAT-bike, met speels gemak, door zand, modder en sneeuw. Met de FAT-bike rij je door en over alles. Waarom? De FAT-bike beschikt over 12 cm. brede banden, en dat rolt!
Tijdens deze FAT-bike activiteit van ca. 2,5 uur helpen we je op weg met rem- en schakeltechnieken en de juiste fietshouding. Interessant voor zowel beginners als de geoefende MTB-er. Daarna fiets je een prachtige ronde door het gevarieerde natuurgebied, de Vrachelse Heide.
Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen en vanaf € 75,00 per persoon, inclusief fietshuur, begeleiding, helm en bidon. Na reservering ontvangt u van ons de details.
Wilt u meer informatie of reserveren, vul dan ons contactformulier in en wij zullen u benaderen.


OP DE CYCLOCROSSER:

Hoe gaaf is het om dezelfde sport te kunnen proberen die Mathieu van der Poel en Wout van Aert zo groots en sterk heeft gemaakt, cyclocrossen of veldrijden. Het is geen wielrennen, het is geen mountainbiken maar het heeft van allebei wel wat weg. Dus kun je echt niet kiezen tussen die twee takken van sport? Probeer dan eens een kennismakingsclinic cyclocross.  De moderne, opvallende cyclocrossers zijn van voorzien van schijfremmen, tasje met reparatiesetje, fietspomp en een bidon. U krijgt daarnaast voor uw veiligheid een fietsbril en fietshelm in bruikleen. Ook voor de innerlijke mens onderweg kunnen wij zorgen met repen/gels. Ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitje of personeelsuitje!
De cyclocrossclinic van 2 uur is te boeken vanaf 2 personen en vanaf € 95,00 per persoon inclusief fietshuur, begeleiding, helm en bidon.
Wilt u meer informatie of reserveren, vul dan ons contactformulier in en wij zullen u benaderen.

OP DE GRAVELBIKE:

Een relatief nieuwe tak van sport binnen de wielersport. Voor zij die dit nog niet kennen, kan gravelbiken het best omschreven worden als rijden op een racefiets met heel dikke banden, waarbij je het liefst onverharde paden opzoekt, zoals schelpenpaadjes in de duinen, of op de Veluwe, al dan niet voorzien van een paar tassen aan het stuur, in het frame of onder je zadel om op avontuur te gaan. Maar als je hiermee wil beginnen, zou je beter eerst zonder al die tassen het gevoel opbouwen met onverhard fietsen. We helpen je graag met het ontdekken van deze avontuurlijke fietstrend.
Onze gravelbikes worden voorzien van een zadeltasje met reparatiesetje, bel, pompje en voor de kenners een volledige van Shimano GRX-600 groep inclusief schijfremmen. Natuurlijk leveren we ook een helm en eventueel een fietsbril.

De gravelbikeclinic van 2 uur is te boeken vanaf 2 personen en vanaf € 105,00 per persoon inclusief fietshuur, begeleiding, helm en bidon.
Wilt u meer informatie of reserveren, vul dan ons contactformulier in en wij zullen u benaderen.

Andere ideeën?
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Dan maken wij graag een offerte speciaal voor u.