DIENSTEN

2RIDE.nl biedt meer dan alleen fietsverhuur

Naast het huren van tweewielers en bijbehorende arrangementen kunt u bij 2RIDE.nl ook terecht voor fietsgerelateerde diensten, zoals hieronder beschreven:

Vervoer tweewielers

Het vervoeren van tweewielers voor andere partijen, zoals wielerclubs, vriendengroepen en andere fietsverhuurders. Wij vervoeren uw fietsen met liefde alsof het onze eigen fietsen zijn. 

Vul ons contactformulier in met uw wensen en wij nemen contact met u op.

Eventsupport

Om uw wielerevenement te laten slagen kunt u ons inhuren. Voor het huren van materialen zoals triathlonrekken, waterjerrycans maar ook voor ondersteuning met een bezemwagen of verplaatsingen tijdens adventure races, alsmede voor de levering van sportvoeding, sportdrank en smeermiddelen of routepijlen (in samenwerking met SKS Germany).
Ook zijn wij inzetbaar als “fietsbegeleiders” bij diverse sportevenementen, zoals bij hardloopwedstrijden.

Vul ons contactformulier in met uw wensen en wij nemen contact met u op

Clinics

2RIDE.nl verhuurt niet alleen tweewielers. We kunnen u ook leren om (beter) de tweewielers te gebruiken. Gecertificeerd als wegkapitein om groepen te begeleiden op de racefiets, mountainbike of gravelbike. Daarnaast geven we ook introductieclinics voor wielrennen,  mountainbiken, FAT-biken, cyclocrossen en gravelriden. Zie hiervoor ook onze arrangementen.

Vul ons contactformulier in met uw wensen en wij nemen contact met u op.

Bovendien organiseren we een paar keer per jaar een toertocht met een thema.

Hou hiervoor onze actiepagina en sociale media in de gaten!