Nieuwsbrief

Lees snel verder voor het laatste nieuws

Nieuwsbrief 12-02-2020

Om iedereen beter op de hoogte te houden van al onze nieuwtjes, gaan we weer nieuwsbrieven invoeren. Dit kan gaan over nieuwe samenwerkingspartners, nieuwe producten of diensten en soms over speciale dagen of acties.

1.  Zojuist zijn onze nieuwe e-bikes binnen gekomen. We gaan ze komende dagen klaar maken voor het seizoen en beletteren. Straks kan iedereen heerlijk toeren met een bereik tot wel 120 km. Voorzien van 7 versnellingen en een voorwielmotor en een verende zadelpen cruist u over de Brabantse paden.

2. Echt vers van de pers is het nieuws dat we een samenwerking zijn aangegaan met Central Events uit Utrecht om officieel fietsverhuurder en bezemwagen/pechhulp te mogen zijn bij alle door hun georganiseerde fiets(toertochten).
Central Events houdt zich bezig met de organisatie van breedtesport-evenementen in Nederland en de regio Utrecht in het bijzonder en organiseert alle grote racefiets-toertochten in de stad Utrecht. Streven is hierbij om zowel de beginnende sporter als gevorderde sporter, voor jong en oud een aanbod te hebben.
Zo organiseren zij de Classico Giro, de Tour d’ Utrecht, de Utrechtse fietsvierdaagse, Limes toertocht, de FreedomRide met team Jumbo-Visma en de twee officiële toertochten van La Vuelta Holanda in Utrecht en Breda, waar ik graag een team voor wil samenstellen met jullie voor 9 augustus (binnenkort meer info).  Opgeven via sjors@2ride.nl 

3. Zondag 15 maart 2020 zijn we voor het vijfde jaar op rij present bij de Hollandse100 by Lymph&co in strijd tegen lymfklierkanker als officiële fietsverhuurder en met onze fietsenstalling. In Thialf in Heerenveen schaatsen de deelnemers eerst 10 km om vervolgens 90 km te fietsen in het Friese land. Wie doet er nog mee?

4. Voor het achtste jaar ondersteunen we weer Tour Du ALS  in de strijd tegen ALS, op 11 juni 2020 op en rond de Mont Ventoux. Natuurlijk kun je als deelnemer of vrijwilliger je fiets met ons mee geven op transport naar Frankrijk en terug voor slechts € 25,00 per fiets. Maar wacht niet te lang met aanmelden want de plekjes gaan HARD. Opgeven kan via info@2ride.nl 

5. Een feitje dat sommigen van  jullie al kennen maar lang niet iedereen: Al onze sportieve fietsen komen voortaan bij RIDLEY bikes  uit België vandaan, dus de mountainbikes, de racefietsen, de cyclocrossers en de gravelbikes. Ook benieuwd naar deze kwalitatieve en mooie fietsen? Kom er gerust eens een dag proberen! Ik ben  al overtuigd net als vele grote namen uit het wielrennen: Thomas de Gendt, Tim Wellens, Philippe Gilbert, John Degenkolb en sprintkanon Caleb Ewen.

6. Om meer buitenlandse huurders aan te trekken maken we al een tijdje gebruik van het platform van  bimbimbikes.com . Sinds deze week kun je ons ook op het platform van Listnride  tegenkomen. Ook heel handig als je zelf in het buitenland een keer een fiets wil huren!