Toertochten

Ga met ons op ontdekking

TRAVEL2RIDE MTB-trip Ardennen 2020

In verband met de corona en de bijbehorende maatregelen hebben we de trip naar Engeland uitgesteld naar 2021 en willen we met de geïnteresseerden toch graag een MTB-trip maken, heerlijk in de Belgische Ardennen.

Met een busje wordt u vanaf 2RIDE.nl in Breda naar La Vache vervoerd. Uw fiets gaat in onze fietsenbus mee, samen met uw bagage, de gereedschapkar, reservedelen en sportvoeding.
Na aankomst kleden we ons om en gaan we een rondje fietsen om de benen los te rijden en het gebied te verkennen.
In de avond genieten we van een 3 gangen-menu en allerlei lekkere bieren van de streek. Na het diner checken we jullie fietskennis met een quiz met leuke prijsjes.
Zaterdag en zondag ontbijten we om 8:30 u en vertrekken we om 9:30 u voor de ochtendrit. Op zaterdag maken we een paar zwaardere lussen met tussendoor een stop voor de lunch, op zondag een iets minder zwaar rondje. na de lunch rijden we op zaterdag nog een mooie en lange lus, op zondag een iets kortere lus.
Zaterdag staat er weer een 3-gangenmenu om 19 uur klaar en houden we een chillavond met de mooiste verhalen van de dag.
Zondag sluiten we de dag bij een typische belgische frietkot en een reis naar Breda.

reisfeitjes:

vrijdag 23-10-2020 11:00 vertrek vanuit Breda

zondag 25-10-2020 19:30 retour in Breda

prijs: € 349,00 per persoon

inbegrepen: personenvervoer, fietsvervoer, bagagevervoer, 2 overnachtingen, 2x 3-gangenmenu, 2x ontbijt, onbeperkt koffie en thee in de herberg, afspuitmogelijkheid fiets, BYE endurance sportdrank, 4 repen p.p., 2 gels p.p., dekbed en lakens, kussen met sloop en 1 handdoek

niet inbegrepen (wel aanwezig): consumpties gedurende dag en avond, lunches en onderdelen fietsen

aanmelding via info@2ride.nl voor 31-07-2020, aanmelding is pas geldig na de aanbetaling van € 149,- (via een tikkie), wie het eerst meldt en betaalt, gaat voor. 

restant betaling van € 200,- op 30-09-2020 (via een tikkie)

In eerste instantie is er plek voor 9 deelnemers, i.v.m. coronamaatregelen in België. Mochten de maatregelen versoepeld worden, kunnen we eventueel nog 8 personen extra toe laten tot de reis.

Voor deze reis is MTB-ervaring vereist als mede een degelijke MTB, eventueel ook bij ons te huur voor een scherp weekendtarief!

Een reisverzekering dient u zelf af te sluiten.